Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde Trabzonspor'un yeniden yapılanma ve köklü değişime ihtiyacı olduğunu söylediklerini anımsattı.
 
Bunun için çalıştıklarını belirten Güney, "Göreve geldiğimizde camiada 'bu ekonomik yapıyla kulüp götürülsün, orta sıralarda bitirilsin başarıdır' denildi. Mümkün olduğunca popülist transferlerden uzak durduk. Elimizden geldiğince altyapımıza da önem verdik. Ekonomik yapıyı ayakta tutmaya çalıştık. Bundan sonra değişimle iskelet kadronun üzerine gerçekten direkt katkı yapacak oyuncular alacağız" dedi.
 
Trabzonspor'un her zaman şampiyonluğa oynaması gerektiğini ifade eden Güney, şunları kaydetti:
 
"Kenarda oturtacak yabancı oyuncu lüksümüz yok. Direkt takıma katkı yapacak, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro için kaynak araştırıyoruz. Hedefimiz gelecek sezon yapılanmayı tamamlayıp özellikle transferde hata yapmayarak, minimum hatayla şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak. Taraftarlarımızın artık belirli yapılanmadan sonra heyecanını artıracak, daha çok gurur duyacakları takımı oluşturma uğraşı içerisindeyiz. Teknik ekiple iletişim halindeyiz. Trabzonspor'un ağırlığını kaldıracak, o ruhu sahaya yansıtacak oyuncular olacak."
Editör: TE Bilişim