Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştü. Kapalı kapılar ardında yapılan görüşmede Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkanına taraftarın hassasiyetini anlattı ve şike sürecinde gerekli cezaların verilmesini istedi.

TFF’nin yeniden yargılama yapmasını isteyen Hacıosmanoğlu’na TFF Başkanı Demirören politik cevaplar verdi. Demirören’in Hacıosmanoğlu’ndan 15 gün süre istediği ve başkanın da bunu kabul ettiği gelen bilgiler arasında.

Şike süreci ile ilgili çalışmalarını yurt içinden çok yurt dışında sürdürmek isteyen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun FİFA Başkanı Sepp Blatter'den randevu almak için çaba sarf ettiği öğrenildi.

Hacıosmanoğlu’nun görüşmeyi kabul etmesi halinde Blatter’e TFF’ye baskı yapması yönünde talepte bulunacağı öğrenildi. Trabzonspor'un Sadri Şener döneminde kupa istemleri ve şike konusunu sürekli gündeme getirmesinden rahatsız olanların Hacıosmanoğlu'na yurt içinde değil yurt dışında girişimler yapmasını tavsiye ettiği ifade ediliyor...

Özellikle iktidardan Hacıosmanoğlu'na yakın olanların "Yurt içinde bu işi çözmemiz bize zarar verir. Eğer yurt dışından baskı gelirse bir şeyler değişebilir" dediği ve bu yönde yönlendirme yaptığı öğrenildi....