Gamze Bal'ın haberine göre, Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer, deneme idmanlarına çıkarılan Azerbaycanlı genç oyuncularla ilgili konuştu.

Trabzonspor’un Azerbaycan’ın Sumqayıt takımından denenmek üzere Türkiye’ye getirttiği genç oyuncularla ilgili Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer’in bilgisine başvurduk.
 
22-29 Ocak tarihleri arasında bordo mavililerin genç takımıyla idmanlara çıkan Ruslan Nasirli ve Shamil Jamaladdinov, deneme süresinin ardından Antalya’da bulunan Azerbaycan genç milli takımının kampına katılmak üzere şehirden ayrıldı.
 
Oyuncularla ilgili görüş bildiren Sümer, “İki oyuncu Ahmet hocamızın yönetiminde bir hafta idmanlara katıldı. Sonrasında milli takımlarının Antalya’daki kampına katıldılar geçtiğimiz Cumartesi. Ahmet hocanın raporu merkez forvet oynayan Ruslan için gayet olumlu.
 
Bunu yazılı olarak kulübüne de ilettik. Çocuklar 18 yaşının altında. Farklı prosedürler söz konusu. Konuyla ilgileniyoruz. Orhan Aliyev konusunda ise çok olumlu referanslar aldık ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle onu izleme şansı bulamadık.
 
Denemek üzere henüz bir takvim oluşturmuş değiliz kendisiyle ilgili ancak aklımızda olan bir oyuncu” ifadelerini kullandı.
 
“UFUK’UN HANDİKAPI SAKATLIK”
Geçtiğimiz hafta başında Trabzonspor A Takımı’na dahil edilen genç oyuncu Ufuk Sonay’la ilgili de görüşlerini aldığımız deneyimli futbol adamı, “Federasyonunun kadroda altyapıdan oyuncu bulundurma gerekliliği doğrultusunda bizim A takım için önerimiz Ufuk oldu.
 
Yalnız kendisinin bir handikabı var; uzun bir sakatlık geçirmişti. İyileşti, arkasından tekrar bir sakatlık yaşadı” şeklinde konuştu.
 
Sümer, eski performansına ulaşmak için zamana ihtiyacı olsa da Ufuk’un pozitif profile sahip bir oyuncuları olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim