Personelin Trabzonspor formasıyla hizmet verdiği bankada Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho gişeye geçerek taraftarlarımızın Denizbank Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı işlemlerini gerçekleştirdi.

Denizbank Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı ile yapılacak kombine kart alımlarında yüzde 10 indirim ile 12 taksit fırsatı tanınacak.

Serkan organizasyonda yaptığı açıklamada sezona çok iyi bir antrenman programıyla başladıklarını belirterek, “Şu anda her şey bizim istediğimiz gibi gidiyor. Yeni arkadaşlarımız gelecek, gidenler olacak. Her şey çok olumlu. İnşallah bunu kamp dönemine de yayarak birlik ve beraberliğimizi üst seviyeye çıkartacağız. Geçen sene taraftarımızı biraz üzdük. Bu sezon onlara daha güzel şeyler yaşatacağımıza inanıyorum. Bize güvenmelerini ve inanmalarını istiyoruz. Her şekilde her ortamda tam destek olmalarını istiyoruz” dedi.

Burak’ın kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu dile getiren Serkan, “Geçen sene takımımızın gol yükünü çekti. Arkadaşımız bir sıçrama yakaladı. Biz takım arkadaşları olarak çok seviyoruz kendisini. Bizde kalsa sevinirdik ama kendi tercihi. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Kendisiyle görüşüyorum. Trabzonspor’u çok sevdiğini her zaman her yerde söylüyor” diye konuştu.

Şike davasında kulübün aklanmasının sevindirici olduğunu ifade eden Serkan, “Trabzonspor olarak beyaz bir sayfa bizim için. Kulübün aklanması çok önemli. Bu karar bizim şampiyonluğumuzun hukuksal olarak ilanıdır diye düşünüyorum. İnşallah hakettiğimiz 2010 – 2011 şampiyonluğunu verirler. Bu sene de inşallah şampiyon olur kupayı sahada kaldırırız” yorumunu yaptı.

Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho ise sezona iyi bir başlangıç yapıp iyi dereceler almak istediklerini belirterek, şöyle devam etti: “Bizim hedefimiz geçen sezondan daha iyi bir Trabzonspor ortaya koymak. Trabzonspor büyük bir kulüp ve her sezon güçlü olmak zorunda. O yüzden iyi bir çalışma döneminden sonra iyi bir başlangıçla sezona güzel bir giriş yapmak istiyoruz”

Alanzinho Burak Yılmaz’la ilgili sorulan sorulara ise, “Burak bizim için çok önemli bir oyuncu, büyük bir golcü. Geçen sezon takıma çok büyük bir katkı yarattı ve gol kralı oldu. Böyle bir oyuncunun teklifler alması gayet doğaldır. Gidebilir, kendisi için iyi olan tercihi kullanabilir. Burak hem arkadaş hem de futbolcu olarak Trabzonspor’a katkı yapan biriydi. Eğer kendisi için iyi olanı yapacaksa buna bir şey diyemeyiz. Trabzonspor’un geri kalan oyuncularının hepsi Burak’ın yokluğunu aratmayacak kadar mücadelenin içinde olacaklardır. Bundan herkes emin olsun” cevabını verdi.