Trabzonspor’un efsane ismi Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’un son durumunu değerlendirirken, yeniden ayağa kalkmak için özellikle Başkan Muharrem Usta ve ekibine önemli mesajlar gönderdi. Başkan Usta ve ekibinin Trabzonspor’un değerlerini göz ardı etmesinin yanlış olduğunu, bundan acilen vazgeçilmesi gerektiğini ifade eden Denizci, “Böylesi zor dönemde Trabzonspor’un ortak akıl ile hareket etmesi gerekiyor” dedi.

İşte Denizci’nin mesajları

ADIMLAR ATILMASI İYİ

“Başkan Muharrem Usta ve ekibi zor dönemde geldi. Bunun için bir bütünlük yolu ile başta kendi öz evlatlarının görüş ve önerilerinin de dikkate alınarak bir ortak akıl oluşturulup Trabzonspor’u bu girdaptan çıkarmanın yol haritası belirlenmeliydi. Ancak yönetim bunu yapmadı. Kulübe de ve transfer komitesinde hiçbir Trabzonsporlu yok. Başkanın şimdi camia ile bütünleşme adımları atması yine de doğru bir yönelim. Umarım geçmişteki hatalardan ders alınarak bundan sonra doğrular yapılır.”

‘YIK-YAP’ POLİTİKASI HATALI

“Yapılan transferler kötü demiyorum, umut verici olabilir. Ancak bir takımın iskeleti yoksa böyle bir transfer anlayışı yanlış… Eğer geçen yıl ki takımdan elle tutulur isimler ile kafada bir çatı kurulup, bunun yanına kaliteli 3-4 takviye yaparak birkaç yıllık bir plan dahilinde gidilmiş olsa ve transfer politikası zamana yayılsa sonuçta hem böyle transferin mali faturası ağır olmaz hem de en azından sonuç kötü olmaz.”

BAŞKAN BİRLEŞTİRMELİ

“Başkan Muharrem Usta, başta kendi ekibi olmak üzere Trabzonspor’un bundan sonrası için herkesin görüş ve önerilerine değer vererek kulübü her anlamda daha da iyi noktalara taşımak için adımlar atmalı. Ne yazık ki o kadar transfere rağmen sadece herkesin yendiği Kasımpaşa’yı yenebildik... Yine de takımın bundan sonra takım kimliği kazanıp iyi bir noktalara geleceğine inanıyorum. Bu yönde taraftar da itici güç olmalı.” 

Günebakış