Maçka Forza Gençlik Trabzonspor Taraftarları Derneği ve Yönetim Kurulu adına dikkat çeken mesaj yayınlandı.

İŞTE O MESAJ;

Trabzonspor’un birlik ve beraberliği adına Sağduyu çağrımızdır…

Trabzonspor Kulübü Maçka Forza Gençlik olarak, son zamanlarda güzide kulübümüz Trabzonspor ve onunla birlikte yönetim kuruluna, camiamıza yakışmayan tartışmaların gündem oluşturması, taraftarlar derneklerinden Maçka Forza olarak bizleri üzmüş ve düşündürmüştür.

Kuruluş felsefemiz ve hür oluşumuzun sebebi için, kulübümüzün gerçek sahipleri, kendini seçkin-elit zanneden birkaç kişinin değil; camiamızın değerli Kongre üyeleri ile milyonlarca taraftarıdır.

Trabzonspor Kulubü Taraftarları olarak bizler; Trabzonspor’u ellerindeki oyuncak olarak görüp, ona göre  kendinde her şeyi yapma hakkı görenleri değil,  Trabzon ve Trabzonspor menfaatlerini öne çıkartan ve Taraftarlara ve kongre üyelerine  bu samimi duyguyu hissettiren ‘Trabzonspor’un Başkanını’’desteklemeye devam edeceğiz.

Yapılmaya çalışılanın farkında olduğumuzu ve bunun da bilincinde olduğumuzu Maçka Forza olarak kuruluşumuzun temel ilkelerinden bir tanesi her zaman Trabzonspor olmuştur,olmaya vebuna göre hareket etmeye devam edeceğimizin bilinmesini kamuoyuna sunarız.

Trabzonspor KulübüTaraftarları olarak bizler; Trabzonspor üzerinden şimdiye kadar Siyasi ya da ekonomik olarak nemalanan, kendi kendini abi olarak ilan eden ‘Abi’lerin değil,‘’Trabzonspor’a hizmet etmiş Abiler ’ini sevgiyle anmaya, saygıda kusur etmemeye ve desteklemeye devam edeceğiz.

Trabzonspor Kulübü Taraftarları olarak bizler; Şimdiye kadar yapılan yanlışların değil bu yanlışların üzerine ‘’Adam gibi’’ gidenlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz

Trabzonspor Kulübü taraftarları olarak bizler; Artık şahısların perde arkasından yönettiği ve yönetildiği bir yönetim değil ‘’Şeffaf’’ bir yönetimin destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Trabzonspor Taraftarları olarak bizler; Trabzonspor üzerinden ekonomik basiretsizlik gösterip Trabzonspor’u her türlü uçuruma götüren yönetimlerin değil, Buna özen gösteren ve bunları yapanlardan kendi menfaatleri adına değil Trabzonspor ve Milyonlarca Trabzonspor Taraftarları adına  ‘’Hesap Soran’’ bir yönetimin destekçisi olmaya devam edeceğiz.

SON SÖZÜMÜZ,

Trabzonspor kongre delegelerinin kendi hür iradeleriyle seçtiği bir yönetimin, ne için ve nereye hizmet ettiği belli olmayan imza toplama kampanyasıyla olağanüstü kongre kararı alınma isteği sürecinin, Trabzonspor menfaatler adına, Trabzonspor canı pahasına gönül veren ve taraftarları olarak yasal çerçevede, her türlü karşısında durmaya devam edeceğiz.

Maçka Forza Gençlik Trabzonspor Taraftar Derneği  olarak yapılan uygulamanın yanlış olduğunu  ve bu hareket içinde

‘Olanları’  bizler ve güzide Kulübümüzün gerçek sevdalıları kara bir leke olarak anmaya devam edecektir.

Editör: TE Bilişim