Sezon başındaki Avusturya kampı sırasında kurulan yakın ilişkiler sonucunda Trabzon'a gelen dünyaca ünlü takı markası Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski, kızı Diana Swarovski ve 10 kişilik ekibi, şehirden mutlu ayrıldı.

Bordo-mavili takımın Legia Varşova ile oynadığı maçı da izleyen Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski, kendilerine gösterilen ilgiden fazlasıyla memnun olduklarını söyledi. Langes Swarovski, daha önce de Türkiye'ye geldiğini belirterek, "Burada olmaktan büyük keyif aldım. Ayrıca Legia maçında Trabzonspor'un performansından da memnun kaldım. Ama maalesef futbolda her zaman kazanamazsınız" dedi.
Swarovski markasının veliahtı ve Gernot Langes'in kızı Diana Swarovski ise bundan sonraki süreçte Trabzonspor'un maçlarını takip etmeye çalışacağını vurgulayarak, "Burada gördüğüm ilgiyi ve ağırlanmayı daha önce hiçbir yerde görmedim. Bundan sonra birçok maçta statta olacağım ve takıma destek vereceğim. Artık ben de iyi bir Trabzonspor taraftarıyım" dedi.

UMARIM İKİ ÖNEMLİ MARKA BİR ARAYA GELİR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamonğlu da bu birlikteliğin önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz Türk misafirperverliğini kendilerine gösterdik ve onları en iyi şekilde ağırladık. Umarım iki önemli marka daha birçok kez bir araya gelir" diye konuştu. Bu arada Swarovski ile Trabzonspor arasında yapılması beklenen sponsorluk görüşmelerinin ise daha sonraki görüşmelerde gündeme alınabileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim