Borussia Dortmund'un sportif direktörü Michael Zorc, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde olduğu konuşulan milli futbolcu Nuri Şahin'in takım için önemli olduğunu söyledi. 

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da sportif direktör Michael Zorc, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu konuşulan Nuri Şahin hakkında Alman basınına açıklamalarda bulundu. 

Nuri'nin takım içindeki önemini vurgulayan Zorc, "Nuri çok iyi çalışıyor. Takımımız ve takımın ruhu için çok önemli bir isim. Takım içinde interaktif bir karaktere sahip. Genç oyuncular ile sürekli ilgileniyor" şeklinde konuştu. 

"NURİ GÜÇLÜ BİR REKABETİN İÇİNDE" 

Takımda Nuri Şahin'in yararlı bir rekabet içerisinde olduğunu dile getiren Zorc, "Nuri takımda güçlü bir rekabetin içinde. Julian Weigl ve Sebastian Rode ile defansif orta saha bölgesinde forma mücadelesi veriyor" ifadelerini kullandı. 

Almanya DBF Kupası'nda çarşamba günü Union Berlin ile karşılaşan Dortmund'da Nuri Şahin, bu sezon ilk kez 11'de görev aldı ve 68. dakikada yerini Julian Weigl'e bıraktı.