Tolga Zengin ve Onur Kıvrak gibi iki önemli file bekçisine sahip olan Bordo-Mavili takımda aynı zamanda kaptan da olan Tolga Zengin, “Bence dünyanın hiçbir takımında böyle bir ikili yoktur” ifadelerini kullandı.
 
Hocaları Şenol Güneş’in de zamanında çok iyi bir kaleci olduğunu hatırlatan kaptan, “Trabzonspor kalecilerinin çok iyi olması bence normal karşılanmalı.
 
Kaleci antrenörümüz Alper Boğuşlu’nun katkısını da unutmamak lazım, önemli bir hoca ve bana göre Türkiye’nin en iyisi” dedi.
 
‘HERKES BİZİ KONUŞUYOR’
Onur’la Trabzonspor’da bir elmanın iki yarısı gibi olduklarını da kaydeden Tolga Zengin, “Hangimize görev verilirse verilsin layıkıyla yerine getirmeye gayret ediyoruz.
 
Sanırım herkes benimle aynı fikirdedir. Sonuçta maçlardan sonra Trabzonspor’un iki kalecisi de konuşuluyorsa bu ikili işini çok iyi yapıyor demektir. Bu açıdan içimiz çok rahat” diye konuştu.
 
Ligin ikinci yarısında yine süper işlere imza atacaklarını da kaydeden Tolga Zengin, “Ben de, Onur da elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” sözleriyle konuşmasını bitirdi.