Trabzonsporlu Jan Durica, Alanyaspor maçında dizinden yaşadığı sakatlık için, “Çok daha kötüsü olabilirdi. Ameliyat olmam gerekseydi 6 ay sahalardan uzak kalabilirdim” dedi.

Slovak basınına konuşan bordo-mavili futbolcu çok büyük bir tehlike atlattığını dile getirdi. Durica, “Sakatlanmamak için idmanlar ve maçlar öncesinde özel çalışmalar yapmama rağmen bu talihsizliği yaşadım. Ancak bir açıdan da şanslıydım. Çünkü çok daha kötüsü olabilirdi. Sakatlık anında çok acı çektim ve korktum. Ameliyat gerektiren bir durumla karşılaşsaydım, 6 ay sahalardan uzak kalabilirdim. Yaşı ilerlemiş bir oyuncu olarak tekrar eski durumuma dönmem uzun sürerdi” dedi.

35 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: “MR sonuçları gelince içim rahatladı. Doktorum korkulanın olmadığını söyledi. İyileşme sürecinin hızlı olacağını belirtti. Milli takım doktoru Jan Batalik de bu bulguları doğruladı. Ziyaretime gelen teknik ekip ve takım arkadaşlarım beni bir an önce aralarında görmek istediklerini söylediler. Ben de bu sezon yeterince oynadığımı, bana bir hafta süre vermelerini istedim. Bir kaç hafta içinde tekrar sahalarda olmayı umut ediyorum.”