Dikkat et! destek seli tersine dönerse boğulursun!

Birilerini susturmak için insanlara görev verildiğini söyleyen Özcan, “Şenol hoca ekip yapacaksan örneklerine bakacak. Serdar’ı kullanacaksan daha iyi yerde kullan. Trabzonspor’da ‘konuşanı al, konuşmayalı alma’ politikası uygulanıyor galiba” dedi

Kanal Mavi’de Spor Müdürü Tancay Lakot’a çarpıcı açıklamalar yapan Özcan, Trabzonspor’da ki işleyişi bir türlü çözemediğini belirtirken, “Bir şey söylemekte istemiyorum. Çünkü konuşursam çok değişik konuşacağım. O da bana yakışmaz. Şu güne kadar yapılanda hiçbir doğru yok bana göre” diye konuştu. İşte Özcan’ın çarpıcı açıklamaları;

SUSTURMAK İÇİN Mİ?
“Birilerini susturmak için göreve alımlar yapıyorlar sanki. Serdar’ı, Giray’ı bilmem ama Almanya’da, İngiltere’de örnekleri var. Göreve gelen teknik adam 7-8 tane eski oyuncusunu getirmiş ekip oluşturmuş. Sen de bir şey yapacaksan öyle yapacaksın. Serdar’ı böyle küçük şeylerlemutlu etmeye çalışıyorlar. Bana böyle bir teklif gelse ben kabul etmem. Benim ihtiyacımda olsa kabul etmem. Bu demek değildir ki görev yapmam. Çağırırlar konuşulur kendime uygun bir görev olursa yaparım. Ama çağırırsalar giderim ve kendime uygun olanı yaparım.”

BÖYLE POLİTİKA OLMAZ
“Tanıdığım, kişiliğini bildiğim Serdar’da böyle şeylere girmez. Ama belki başka bir sıkıntısı vardır. Ama dediğim gibi Serdar’ı filan kullanacaksan daha iyi biryerlerde kullan. Ne yapmış yani, Ali Yavuz bir yanlış mı yapmış. İşine geleni al işine gelmeyeni alma. Konuşanı al konuşmayanı alma. Öyle mi oluyor?Böyle bir politika varsa yanlış bir politika.”

DİKKET ETMESİ LAZIM!
“Lider konumunda görünen Şenol Güneş’in farklı davranması lazım. Ama bu farklılıklar sonunu da iyi getirmez. Gidişat bana göre hiçte doğru değil yani. Çizdiği yol haritasıda doğru değil, yaptıklarıda doğru değil. Arkasında büyük bir destek var zanneder ama bir gün bakarsınız ki o destek seli birden tersine döner boğulursun. Bunu yaşamıştır aslında çok daha farklı düşünmesi lazım Şenol hocanın.”

İZLEME KOMİTESİ FUZULİ
“Bizim insanlarımız kullanılıyor. ‘Hüseyin, Ali Kemal git oyuncu izle’ böyle yapılınca da ‘tamam gidin susun konuşmayın’ gibi mi düşünülüyor?. Bu düşünce dışarıda bunu gösteriyor. Çünkü izledikleri hangi oyuncu alınmış. Alınan oyuncuların raporlarında kimlerin imzası var? Ali Kemal Denizci kimi izledi ben biliyorum. Hüseyin, Necati kimi izledi biliyorum. Ama izledikleri isimler ne gündeme geldi, ne de konuşuldu. Demek ki izleme komitesi fuzuli.”

BİZATİ’YE KARŞI DEĞİLİZ
“Göreve gelen arkadaşımız Özcan Bizati’ye biz karşı değiliz ama gitsin bakalım Trabzon’dan bir tanesi büyük takımların birine gitsinde teknik kadroda alsın görev bizde görelim. Ben diyorum ki kardeşim Şenol hocanın burada bir sürü arkadaşı var. Bir günden bir güne çağırırsın, arkadaşları ile otursun. Her şeyi siz bilmiyorsunuz. Yani her şeyi bir kişi bilmez. Bilen arkadaşların da çıkar. Oturursun bir paylaşırsın. Herkese bi şeyler vermekle beraber onları susturmaksa amaç, bu Trabzonspor’a yarar getirmez.”

Burak’ın yerinde olsam durmam!
“Ben herhangi bir taraftarın Burak’la ilgili olumlu konuştuğunu görmedim. Ben Burak’ın yerinde olsam Trabzon’da bir daha durmam. Görüyorsunuz çünkü ona karşı bir tepki oluşmaya başladı. Aslında çok iyi bir çocuk düzgün bir çocuk, futbolculuğuda iyi. Atmış olduğu 33 golü inkar edemiyoruz. Hatta daha sonra 3 tane daha attı Milli Takım’da. Yani bu kadar neticeye etki eden oyuncuyu biz dışlıyorsak Trabzonspor’da yanlış bir şeyler var.”

Bu mantık ile bir şey değişmez
“Trabzonspor kim alınmış kimi vermişhiçte önemli değil yani. Çünkü Trabzonspor’da bir değişim olacağı kendini göstermiyor. Çünkü aldığımız oyuncuları görüyoruz. Bir stoper almışız kimdir, nedir? İngiltere B Ligi’nde oynuyor, inşallah iyi çıkar bilmiyoruz ama. Oynadığı takım kaç gol yemiş ortada. Demekki bunlar göz ardı edilerek transfer yapılıyor. Bi nedenle Trabzonspor’u çözmekte güçlük çekiyorum.”

Çıkacaksın, “4-5 oyuncu istiyorum” diyeceksin!
“Varsa hedefinizteknik direktörünüz çıkacak aslanlar gibi diyecek ki ‘kardeşim bana 4, yahut 5 tane kaliteli oyuncu lazım’ Bunları alırken de farklı bir şeye müsaade etmeyecek. Şenol Güneş alınan oyuncuları izledi mi? Ben izlediğini tahmin etmiyorum. Gençlerbirliği’nden 2 tane oyuncu aldılar. İyi oyuncular ama Trabzonspor’u yukarı taşıyabilecekler mi? Buna inanıyormusunuz? Ben inanmıyorum ama zaman içerisinde bu çocukların oynatıldıkları taktirde takıma çok katkı yapacağına inanıyorum.”