Belçikalı Jean Marie Pfaff’la olan yakınlığı ile bilinen ve ünlü kalecinin ismini alan Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı (Jean Marie) eski dostunu omuzlara aldı. 

Trabzonspor’un Hüseyin Avni Aker’e veda organizasyonuna katılmak üzere Trabzon’a gelen Belçikalı efsane kaleci Jean Mari Pfaff, bordo-mavili taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Saat 19.40 sıralarında Trabzon Havaalanı’na gelen efsane kaleciyi bordo-mavili taraftarlar çiçeklerle karşılayarak omuzlara aldı. 1989-90 sezonunda bordo-mavili takımda forma giyen, dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Belçikalı Jean Marie Pfaff’la olan yakın dostluğundan dolayı Jan Mari lakabını alan Trabzonlu Gençler tribün lideri Mehmet Fındıkçı’yı karşısında gören Pfaff, eski dostunu sarılarak hasret giderdi. 

Bordo-mavili taraftarların meşaleler yakarak karşıladığı Pfaff, kendisini bekleyen taraftarları karşısında görünce büyük bir heyecan yaşadı. "Trabzon’a hoş geldin, iki Jean Marie yan yana. Efsane kaleci" sloganlarıyla karşılanan Trabzonspor’un eski kalecisi yeniden Trabzon’da olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını vurguladı. 

"Burası benim ikinci evim" 

Hüseyin Avni Aker’e veda organizasyonuna katılmak için Trabzon’a geldiğini belirten Pfaff, "Eskiden olduğu gibi yeniden taraftarların karşısına çıkacağımdan dolayı büyük bir heyecan yaşıyorum. Beni karşılamak için buraya gelenlerde beni çok mutlu etti. Eski dostumu yani Trabzonlu Jean Marie’yi de görmek ayrıca beni mutlu etti. Burada bulunduğum dönemlerde aileme ve bana manevi olarak çok destek verdiler. Trabzonspor’da oynadığı yıllarda kalbimle birlikte büyük bir heyecanla oynadım. Burası benim ikinci evim. Buraya tekrar geri dönerek çalışmak isterim" dedi. 

Trabzonspor’un Belçikalı eski kalecisi Jean Marie Pfaff, taraftarlarla vedalaştıktan sonra kulüp yetkilileri tarafından konaklayacağı otele getirildi.