İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve hedefini ligde ilk 5 olarak belirleyen 1461 Trabzon'da Yeni Malatyaspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Bordo-Beyaz-Mavili takımımızın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Yeni Malatya'ya değil hakeme yenildiklerini söyledi. Zıvalıoğlu, "Maç öncesinde rakibimizin eksik yönlerini  çözdük. İlk yarı yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik devreyi en az 3-0 önde kapatırdık.  İyi oynadığımız maçta ikinci yarıda art arda kötü goller yedik ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldık. 1461 Trabzon olarak futbolcularım Yeni Malatya'ya karşı çok iyi mücadele ettiler. Oynanan futboldan memnunum. Ancak hakemi geçemedik" dedi.

''Emeğimizi çalıyorlar!''

Maçın hakemine de değinin Teknik Patron Zıvalıoğlu, "90 dakika boyunca tüm taktir haklarını rakibimizden yana kullandı. Sezon başından bu yana hakemlerle hep aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Yeni Malatya'ya yenilmemize bu bir bahane değil elbette. Ancak şimdiye kadar bu nedenle çok kazanacağımız maçları kaybettik. Bizim ligdeki hedefimiz ilk 5 takım arasına girerek bir üst lige çıkmak. Fakat hakem hataları nedeniyle rahat bu yolda yürümemize engel olunuyor.  Artık biri buna dur demeli. Çünkü sahada alın teriyle mücadele eden oyuncularımızın emeğini çalıyorlar. Yeni Malatya maçında da mutlak iki penaltımız verilmedi. Bunların her maçta yaşanması çok üzücü" diye konuştu.

Ekesik başladılar!

Öte yandan Bordo-Beyaz-Mavili takım Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde yapılan antrenmana Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Emrullah ve Yaser, katılmadı. Sakatlığı devam eden Mustafa ile Recep Uğur takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hacettepe maçında bu dört oyuncunun yanı sıra Yeni Malatyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hasan Ahmet forma giyemeyecek. Tarsus İdman Yurdu maçında kırmızı kart görerek  Yeni Malatyaspor maçında oynamayarak cezasını çeken Okan ise takımdaki yerini alacak.