10 yaşındaki minik taraftarımız Mertcan Saraç’ı evinde ziyaret etti.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Emre Güral, 15 Ekim’de Kazakistan’ın FC Okzhetpes ile oynadığı maçı izlerken stadyumda düşmesi sonucu yaralanan 10 yaşındaki minik taraftarımız Mertcan Saraç’ı evinde ziyaret etti.
 
Arkadaşlarıyla birlikte Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan FC Okzhetpes maçını izlemeye giden minik Mertcan ayakkabısının bağcıklarını bağlarken dengesini kaybederek belinin üzerine düştü. Düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan Mertcan’ın zarar gören sol böbreğinin üçte birlik kısmı ameliyatla alındı. Ameliyat sonrası geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu edilen minik taraftarımızı FC Okzhetpes attığı 2 golle ön plana çıkan oyuncu Emre Güral evinde ziyaret etti.
 
FC Okzhetpes maçında giydiği formasını imzalayarak Mertcan’a hediye eden Emre Güral, “Yaşanan bu olay bizi oldukça üzdü. Neyse ki kardeşimizin sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor. İnşallah yakın zaman içinde hiçbir şeyi kalmaz. O maçta giydiğim formayı kendisine hediye etmek istedim. Umuyorum ki ilerleyen maçlarda yine eskisi gibi tribünlerde yer alır ve bizleri desteklemeye devam eder” dedi.
 
Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Mertcan, Emre Güral’ın kendisini ziyaret etmesinin tüm acılarını unutturduğunu dile getirerek, “Emre abi maçta attığı güzel gollerle beni çok mutlu etmişti. Şimdi yanımda olması büyük mutluluk. Ayrıca bana formasını hediye etmesi de çok sevindirici. Kendisine ziyareti dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.