Transferde önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor'da son gelişmeleri Sportif Direktör Ünal Karaman açıkladı. Karaman, yer alan Ashley Cole, santrafor transferi ile ilgili konuştu.

Karaman, Malouda ve Bosingwa'nın ne zaman imza atacağı ile ilgili soruya, "Bu arkadaşlarımızın resmiyet konusunda o müjdeyi vermek istiyoruz. Ama uluslararası transferler olduğu için federasyon ile yazışmalarımız söz konusu. Bu tarz transferleri biraz daha ince eleyip sık dokuyorsunuz. Kulübün kendi bünyesinde kendisine zarar vermeyecek konularda hassas davranıyoruz. En kısa sürede inşallah taraftarlarımız ile buluşturmak istiyoruz" dedi.

SANTRAFOR TRANSFER EDİLECEK Mİ?
Santrafor transferi ile ilgili olarak ise Karaman, "Onla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kulüpler transfer araştırmasını yaparlar. Bazen santrafordan daha erken orta saha savunma transferi söz konusu oldu. İki maçta 7 gol atmış bir takımımız var. Sonuçta santraforu askıya alabiliriz. Ama çalışmalarımız devam ediyor" diyerek esprili bir cevap verdi.  

ASHLEY COLE, TRANSFERİ NE DURUMDA?
Dünyaca ünlü yıldız Ashley Cole isminin gazetelerde yayınlanması üzerine ise Karaman, hem açık kapı bıraktı hem de bu transferi yalanladı. Karaman, "Ashley Cole'nin ismi yazılıyor. Ama kulüp en son duyanı oluyor. Bu tarz şeyler hoş değil. Özellikle Trabzonspor'u sevenlere söyleyeyim. Bu tarz dedikodular, "var olacak olsa bile camiamızı yıpratıyor. Maddi ekstra gider olarak karşımıza çıkıyor. Biz en son noktada bunların duyulmasını istiyoruz" Ama böyle bir transfer kesinlikle gündemimizde yok" dedi. 

Editör: TE Bilişim