Trabzonspor yönetiminin etkin isimlerinden Engin Kara, Cumartesi günü saat 14:00’da Meydan’da yapılacak yürüyüş için taraftara büyük destek veriyor.

TRABZON’A AKIN VAR

Yürüyüşte yerini mutlaka alacağını günler öncesinden dile getiren Kara,” cumartesi günü yapacak olduğumuz onurlu ve dik duruşumuzu sergileyeceğimiz yürüyüşümüze destek için Ünye Taraftarlar Derneği, Bayburt Taraftarlar Derneği, Torul Taraftarlar Derneği, Gümüşhane Taraftarlar Derneği, Erzurum Taraftarlar Derneği ve Ordu Taraftarlar Derneği’nden Kocaeli, Gebze, Sakarya,Düzce ve İstanbul’dan ve bir çok ilimmizden binlerce taraftarımız da katılacak.” Dedi.

TARAFTARLAR KENETLENDİ

Trabzonspor taraftarına yakışacak bir yürüyüşe imza atacaklarını söyleyen Engin Kara, dünya çapında ses getirecek bir yürüyüş olacağının müjdesini verdi. Kara,” taraftarımız kenetlendi ve adalet istiyor. Yürüyüş sayesinde, taraftarlarımız ve şehrimizin önemli isimlerinin birlik ve beraberlikleri üst seviyede, şehirde özlenen tabloya son günlerde şahit oldum. İnşallah Trabzonspor’a yakışır bir eylem olacak.” Dedi.

Kaynak: HaberTS.com / Ali Çil

Editör: TE Bilişim