Eren Derdiyok, hakkında geçen aylar ortaya bir iddia atılmış ve Eren’in PKK’ya yardım ettiği ileri sürülmüştü. Hatta Trabzonspor’un, Eren’le anlaştığı ama bu transferin MİT tarafından durdurulduğu iddia edilmişti.

HaberTS.com olarak olayı derinlemesine araştırdık ve Eren Derdiyok’un yakınlarına ulaştık. Eren’in nişanlısının, akrabası olan Serkan Aydın bize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Aslen Trabzonlu olan ve İsviçre'de yaşayan Aydın'ın eşi de Tuncelili aynı zamanda fanatik Trabzonspor taraftarı


Serkan Aydın, bu haberlere ailecek çok üzüldüklerini ve tepki verdiklerini söylerken, sözlerine şöyle devam etti: “Eren, Dersimli olduğu için bu tarz haberler kasıtlı yapılıyor. Eren’i tanıyanlar bilir ki böyle olaylarla işi olmaz. Hatta Eren’in babası İsviçre’de bir sendikada çalışıyor, böyle bir şey olsa babası o işte çalışamazdı…”

Serkan Aydın’a, Trabzonspor yöneticileri Eren’le ilgilendi mi? diye sorduk, Aydın şöyle cevap verdi: “Trabzonpor yöneticileri geçen sezonun devre arasında Eren’e teklif sundular ama transfer gerçekleşmedi. Bu sezonun başında ise Trabzonspor Başkanı, Eren’in babasını aradı ve teklif sundu. Eren’in babası da  durumu menajere iletti. Bende Trabzonporluyum ve Eren’in Trabzonspor’a hizmet etmesini çok istiyorum…”

Eren Derdiyok’un nişanlısı ise şunları söyledi: “Eren, Hoffenheim’den kesinlikle ayrılacak. Hangi takımla anlaşacağını bilmiyorum. Kim daha iyi teklif sunarsa, ona gider…”

Kaynak: HaberTS.com / Emre Vural