Devre arasının en ses getiren transferine Erkan Zengin’le imza atan Trabzonspor, yıldız oyuncuda beklenen verimi daha alamadı. Sergilediği performansla taraftarların odak noktası haline gelen deneyimli futbolcu, sakatlığı nedeniyle Balıkesirspor maçında forma giymedi. 2.2 milyon Euro’ya Trabzonspor’a gelen 29 yaşındaki kanat oyuncusunun önemli bir şeyi olmadığı öğrenildi. Ersun hocanın üzerinde ısrarcı davrandığı Erkan’ın Sivasspor maçında 11’de geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Yusuf geç de olsa açıldı

Sakatlığı nedeniyle 10 hafta sahalardan uzak kalan Yusuf Erdoğan, bu sezon ciddi şekilde istikrar sorunu yaşadı. Form tutma ve hazır hale gelme aşamasıyla birlikte yaklaşık 14 maç kaçıran 23 yaşındaki futbolcunun, geç de olsa performansında artış yaşandı. Ersun Yanal’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan başarılı kanat oyuncusu, teknik direktör Ersun Yanal’ın da önümüzdeki sezonun planlamasında büyük rol oynayacağı öğrenildi.

Medjani’nin büyük gururu

Sezon başında Monaco’dan bedelsiz bir şekilde transfer edilen Carl Medjani, Trabzonspor’da ikinci baharını yaşıyor. Fransız ekibiyle sözleşmesini feshederek Bordo-Mavililer’in yolunu tutan Cezayirli futbolcu, Balıkesirspor maçında gol sayısını yediye yükseltti. Asıl mevkiisi stoper olmasına rağmen Ersun hoca tarafından defansif orta saha rolünde görev alan 30 yaşındaki futbolcu, Waris, Yatabare, Deniz gibi hücumcuları geride bırakarak, büyük bir gurur yaşıyor. 

En kötüsü bile üçüncü

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, takımının gol yükünü tek başına çekiyor. Süper Lig’de son 7-8 maçtır gözle görülür bir şekilde düşüş yaşayan Cardozo’nun en kötü hali bile 33 maçta 17 gol atmaya yetti. 31 yaşındaki futbolcu 22 gollü Fernandao ve 18 gollü Demba Ba’nın ardından krallık yarışında üçüncü sırada yer alıyor. Bordo-Mavili formayla bu sezon 40 maçta boy gösteren Cardozo, 3 kulvarda toplam 20 kez rakip fileleri havalandırdı.