Paris Saint Germain’in yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic sıra dışı açıklamalarına bir yenisini daha eklerken, bu kez futbol oynadığı ülke olan Fransa'yı da karşısına aldı.

Paris Saint Germain’in yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic, 3-2 kaybettikleri Bordeaux maçının ardından maçın hakemi Lionel Jaffredo hakkında, ''15 yıllık futbol yaşantısında böyle bir hakem görmedim. Bu b.ktan ülke PSG'yi hak etmiyor'' diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Olaya Fransa Gençlik ve Spor Bakanı Patrick Kanner  ve sağ görüşlü Fransa Ulusal Cephe Partisi'nin Başkanı Marine Le Pen de dahil olurken, Ibrahimovic'e, ''Memnun değilsen ülkeyi terk et'' tepkisi geldi.

Erkan destek verdi!

Trabzonspor'un yıldızı Erkan Zengin, milli takımdan arkadaşı olan Ibrahimovic'e bu zor zamanlarında destek verirken, şakayla karışık ünlü golcüye takılmadan edemedi. Ünlü golcüyle telefonla görüşen Erkan Zengin, ''Ülkeyi terk et diyorlar. Bizim buraya gelebilirsin'' diyerek Ibrahimovic ile şakalaştı.

Karar Perşembe günü verilecek!

Öte yandan Fransa'da Zlatan Ibrahimovic'in bu sözleri tartışılmaya devam edilirken, yıldız golcü hakkında karar Perşembe günü verilecek. Fransa Ligi Disiplin Kurulu'nun Perşembe günü yapacağı toplantının ardından Zlatan'ın cezasının açıklanacağı belirtildi.
Editör: TE Bilişim