Kayserisporlu Salih'in maç sonrası yaptığı açıklamada, ' Hakemleri yenmek zor. Hakemler Anadolu'da oynayan futbolculara şans tanımıyor' sözleri Erman Toroğlu'nun dikkatini çekti ve şike ile ilgili çarpıçı iddialarda bulundu.

Erman Toroğlu, programda ayrıca bu sezon Trabzonspor'un hakkının yendiğini iddia etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Trabzonspor şike yapmadı dağıldı. Yapanlar ortada, devam ediyorlar, Bu sene Trabzon’a bir tane penaltı yok. Trabzon’un penaltısı irdelensin"

Öte yandan Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol Programında canlı yayında kendisine sorulan Sow'a sen bir pozisyonda bir şeyler söyledin? Ne dedin? sorusuna Salih Dursun şöyle cevap verdi; " Bana diyor, Galatasaray için oynuyorsunuz diyor.  Bende dedim puan duruman baktın mı dedim. Yani puan durumunu bilyormusun dedim. Niye Galatasaray için oynayalım dedim.  Bize ne Galatasaray'dan. Galatasaray'ın bize kazandırdığı bir şey mi var. Öyle baktım ona. Galatasaray için oynuyorsun dedi. Kuyt'ta aynısını dedi. Galatasaray için oynuyorsunuz dedi. Biz dedim. Öyle bir şeyimiz yok.  Yani saçma saçma şeylere, düşüncelere giriyorlar.  Şampiyonluk gitti, normal böyle şeyler ya. Yani yüzde doksan Galatasaray şampiyon.  Onlarda bize attı. Bizi küçük buldular. Bize yükleniyorlar. Olur böyle şeyler. Tebrik etmek gerekiyor." diye cevap verdi.

Editör: TE Bilişim