TRT 1’de yayınlanan "Stadyum" programının sevilen sunucusu Ersin Düzen, önceki hafta temsilcilerimizin Avrupa kupalarında oynadığı maçlardan sonra attığı tweet ile ilgili eleştirilere cevap verdi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı galibiyetlerin sevincini twitter'dan paylaşan Ersin Düzen'e bazı Galatasaray taraftarlarından tepki gelmişti.

TRT Spor ekranlarında yayınlanan "Spor Online" programına konuk olan Düzen, söz konusu tweet sonrası kendisi hakkında sosyal medyada çıkan olumsuz iddialara yanıt verdi. 

 İŞTE ERSİN DÜZEN'İN TWEET AÇIKLAMASI

"İlk kez bunu açıklıyorum, o maç aklımdan dahi geçmedi"

Kendisine yöneltilen suçlamaların maksatlı olduğunu ifade eden Ersin Düzen, şöyle konuştu:
‘’Son dönemde benimle ilgili Galatasaray taraftarlarını kızdırdığım dair bir tweet konusu vardı. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın galibiyetini kutlarken... 

İnanın aklımın ucundan dahi Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a 4-0 yenilmesi geçmedi, ben o tweeti atarken. Ben o tweeti atarken oynanan 11 yada 12 maç vardı ve sadece takımlarımız bir tanesini kazanmıştı. Milli takımımız, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor yani uluslararası arenada mücadele eden 4 takımı göz önüne aldığımızda bir tek Trabzonspor'un galibiyeti vardı. Trabzon Metalist'i deplasmanda yenmişti. Beşiktaş ve Trabzonspor'un galibiyetleri olmadan, Milli Takımımızın hali ortada, ben bunun üzüntüsünü yaşarken ve bir futbolsever olarak futbolun içindeki biri olarak üzüntümü dile getirirken, bu alıp benim aleyhimde kullanmak istediler. Ben orada Galatasaray taraftarlarının başının önde olduğunu ima etmedim ki. Galatasaray'ı hiçbir şekilde düşürmedim ki ama bir takım gruplar, bu grupların da kim oldukları belli. 'Galatasarayı hain ilan etti, Galatasaray’a karşı haddini aştı' gibi ifadeler kullanıldı. Ben onları mahkemeye vereceğim. Çünkü beni hiç bir suçum olmadığı, içimden böyle bir niyet geçmediği halde bir taraftar grubuyla karşı karşıya getirdiler. Ama benim niyetimin nasıl olduğunu insanlar zaten biliyor. Yeri gelmişken bu açıklayayım dedim. Bunu hiç açıklamamıştım. İçinde en ufak şekilde Galatasaray-Borussia Dortmund maçı ile ilgili birşey yoktu. Eğer öyle düşünenler varsa benim instagram ve twitter sayfasına baksınlar da benim Galatasaray ile ilgili paylaştıklarımı görsünler. Galatasaray'ı ima eden adam hiç 'gücünü tarihinden al' diye ultraaslan'a veya Galatasaray'a başarılar diler mi?"

İşte o tweet

Ersin Düzen, Beşiktaş ve Trabzonspor’un galibiyetlerinin ardından twitter hesabından “Gururlan Türkiyem! Düşen başımızı yere kaldırdığınız için tebrikler #Beşiktaş, tebrikler #Trabzonspor… Nice zaferlere…” diye yazmıştı.