Ve Trabzonspor'da beklenen oldu... Yaz döneminde 21 transfer yapılmasına karşın Süper Lig'e kötü başlayan ve yaptığı açıklamalarla tepki çeken teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bileti kesildi.

1.5 YILLIK ANLAŞMA YAPILACAK
Bordo mavili yönetim birkaç gündür temas halinde olduğu teknik direktör Ersun Yanal ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi Süper Lig şampiyonu yapan Yanal ile 1.5 yıllık anlaşma imzalanacağı ve tecrübeli teknik adama toplam 3 milyon Euro verileceği öğrenildi.

LOKEREN MAÇINDA SON KEZ
Vahid Halilhodzic, Lokeren karşılaşmasında son kez Trabzonspor'un başında sahaya çıkarken, Ersun Yanal ile birkaç gün içinde sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

ERSUN YANAL 'DOLAYLI' OLARAK DOĞRULADI!
Ersun Yanal Trabzonspor'da haberlerinin yayınlanması üzerine bir açıklama yapan Ersun Yanal, Trabzonspor'dan teklif geldiğini doğruladı ve şunları söyledi:

"İnternet medyasında Trabzonspor ile anlaştığım yönünde haberlerle ilgili spor kamuoyunun sağlıklı bilgilenmesi açısından açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Trabzonspor'un sayın yöneticileri tarafından tarafıma bir teklif yapıldığı doğrudur. Kendilerine verdigim cevap olarak, "takımın başında bir teknik direktor varken böyle bir görüşme yapmayı ilkesel ve etik olarak doğru bulmadığımı ve teknik direktörleriyle ilgili karardan sonra teklifi değerlendirebileceğimi" ilettim. Spor kamuoyuna saygiyla sunarım."
Editör: TE Bilişim