Trabzonspor ile ilgili hemen hemen her gün çıkan tranfser haberlirene bir yenisi daha eklendi. Buna göre Trabzon'da yayın yapan TAKA Gazetesi Ersun Yanal'ın Cardozo'yu istemediği onun yerine Fenerbahçe'de gol yollarında etkisiz kalan Emenike stilinde bir oyuncu istediği ileri sürüldü.  

İŞTE TAKA GAZETESİNİN O HABERİ:  

Zirve yarışının uzağına düşen ve kupa ile birlikte Avrupa’ya veda eden Trabzonspor’da gelecek sezonun planlaması erken başladı. Ersun Yanal’ın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na sözlü olarak verdiği raporda gelecek sezon kadrosunda yabancı oyunculardan başta Constant olmak üzere Yatabare, Waris ve Cardozo’yu istemediğini söyledi. Yanal’ın forvete Emenike stilinde bir forvet istiyor. 

Yüksek Maliyet Krizi! 

Ersun Yanal ile başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Constant konusunda karşı karşıya kaldı. Yıldız diye alıp taraftara sundukları 20 milyon maliyeti olan Constant’ın tribünde oturup parasını ödemek ise yönetimin işine gelmiyor. Bu olayda kararı kim nasıl verecek o şimdilik sır gibi duruyor. Hacıosmanoğlu ayrıca 6 milyon Euro bonservis ücreti ödedikleri Waris ile birlikte 5 milyon Euro bonservis ücreti ödenen Cardozo’ nun satışından zarar etmek istemiyor. 
Editör: TE Bilişim