Milli takıma gitmeyen oyuncularla birlikte Katar seferi yapan bordo mavililerde her şey iyi giderken Burak Yılmaz, Kucka ve Onazi'nin milli takımlarından sakat olarak dönmesi moralleri bozdu. Bordo mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın planlarını alt üst eden bu gelişme sonrasında Yanal baştan kadro kurmak zorunda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Beşiktaş maçında 3 futbolcu da ilk 11'de şans bulmuştu. Ersun Yanal, hafta sonunda oynanacak olan Akhisar maçında önce defans dörtlüsünü değiştirecek. Beşiktaş maçında kesik yiyen Mas'ın yeniden formasına kavuşması beklenirken defansın ortasında da Durica ve Uğur Demirok ikilisinin görev alması bekleniyor.

Okay Yokuşlu yeniden orta sahadaki görev alanına dönecek. Yanal , Okay'ın yanında ise Sosa'yı görevlendirecek. Bu ikilinin önlerinde ise Yusuf Yazıcı forma giyecek. Sağ kanatta Abdülkadir Ömür'ün forma giymesi kesinken sol kanatta ise Olcay Şahan ve Castillo'dan birisi Yanal tarafından sahaya sürülecek. Forvette ise Burak Yılmaz'ın yokluğunda Rodallega eski takımı Akhisar'a karşı bordo mavililerin gol silahı olacak.