Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, skor konusunda beceri ortaya koyamadıklarını söyledi.

Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 0-0 biten Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında kırmızı-siyahlı ekibin 60 dakika 10 kişiyle oynadığını hatırlatarak, "Topun bizde olması bir şey ifade etmedi. Diğer maçlarda da böyle oldu skor konusunda becerimizi ortaya koyamıyoruz." dedi.

"BU SÜREÇ ACILI GEÇECEK, SANCILI OLACAK"

Bordo-mavili takımın önemli bir virajdan geçtiğini bu sürecin de sert ve acı verici olacağını ifade eden Yanal, "Skor üretecek ve güvene dönüştürecek zamana ihtiyacımız var. Trabzonspor'un bundan sonra iskeletini teşkil edecek oyuncuları belirlemeliyiz. Oyuncu çöplüğüne de dönüştürmemek gerekiyor. Bu süreç acılı geçecek sancılı olacak. Benim referanslarım belli, çıkardığım oyuncular kurduğum takım, oynattığım oyun ortada. Ben söylüyorum. Bu süreci iyi yöneteceğiz ve istenilen Trabzonspor'u izlettireceğiz." diye konuştu.

DAHA İSABETLİ TRANSFERLER

Transfer döneminde kısa sürede ve zor şartlarda takviyeler yapmak durumunda kaldıklarını dile getiren Yanal, devre arası ve sezon sonunda yapılacak takviyelerde daha isabetli tercihler yapılabileceğini ifade etti.