Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ligin ikinci yarısında takımının başarılı sonuçları karşısında ilk yarıdaki talihsiz skorlara "ah" çekiyor. Ersun Yanal, önceki akşam izlediği Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra bir kez daha "ah" çekti.

Ersun Yanal'ın maçtaki mücadele yetersizliğini, takımların eksikliğini gördükçe çektiği "ah"lara misafirleri de katıldı. Yanal, ''Eğer ligini ilk yarısında, şimdiki Trabzonspor olsaydı, puan farkı ile liderdik'' diyen misafirlerinin bu değerlendirmesine tebessümle başını sallayarak katıldı.

Ersun Yanal, emekli olduktan sonra bu işi yapacak

Derbiyi evinde dostları ile izleyen Ersun Yanal, maç başlamadan önce, sık sık doğaya çıkarak çektiği fotoğraflarını dostlarına gösterdi. Yanal, iyi bir fotoğraf sanatçısı gibi. Futboldan arta kalan zamanlarını doğa fotoğraflarına ayıran tecrübeli teknik adamın futboldaki kariyerinden sonra Türkiye'yi karış karış dolaşarak fotoğraflamayı ve hobisini daha da geliştirmeyi hedeflediği bildirildi.

Real-Barça maçında Yanal'ın ilginç itirafı

Ersun Yanal, Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra Real Madrid-Barcelona maçını da pür dikkat takip etti. Tecrübeli teknik adam, iki maç arasındaki futbol farkı nedeniyle, Türkiye ile Avrupa arasındaki kalite farkının gitgide açıldığı üzerinde durdu. Dünya yıldızlarının kıran kırana mücadele ederken bizim futbolcuların daha ilk faulde hakemin etrafını sarmasına ''buna fena alıştırdık'' diye özeleştiri yaptığı bildirildi.