Buna göre Kasımpaşa’nın yıldızı Eren Derdiyok ve Sivasspor’dan Aatif, Yanal’ın yönetime ilk sunduğu isimler. Ayrıca Osmanlı’dan Uğur Demirok da geri dönüyor.

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyle birlikte çok ciddi bir hareketlilik başladı. Yönetim ile uzun süren toplantılar yapan ve bir yol haritası belirleyen Yanal’ın listesi de yavaş yavaş netleşiyor. Buna göre o listenin başında Süper Lig’in 2 etkili hücum oyuncusunun adı yazıyor.

3 forvet istiyor

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Eren Derdiyok için Karadeniz temsilcisi de devreye girecek. Kasımpaşa ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek oyuncu için Bordo-Mavililer’in paranın yanı sıra geniş kadrodan birkaç futbolcuyu da gözden çıkaracağı gelen haberler arasında. Güçlü bir forvet hattı kurmak isteyen Ersun Yanal’ın Cardozo ve Muhammet ile beraber Eren’i de sisteminde düşündüğü belirtildi.

'Kampa geliyorsun'

Yanal’ın bir başka talebi de Sivas ile sezon sonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Aatif... Yiğidolar’da daha önce gol krallığı da yaşayan deneyimli futbolcu için Ersun Yanal’ın bizzat devreye gireceği ve görüşmeleri kendisinin yürüteceği dile getirildi.

Ve Uğur Demirok... Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’dan kendi aldırdığı futbolcunun kiralık olarak şans bulduğu Osmanlıspor’da gösterdiği performans, Yanal’ı adeta mest etti. Trabzonspor’un yeni hocasının Uğur Demirok’u aradığı ve “Seni takımda görmek istiyorum. Kamp kadromda olacaksın” diyerek motive ettiği ifade edildi.