Trabzon'un hocası Ersun Yanal'ın 300 bin TL'lik hastane faturası sonrası bunalıma giren yardımcısı Ramazan Kartepe'nin tüm masrafları kendisi ödedi.

G.Saray galibiyetiyle üzerindeki olumsuz havayı atan Trabzonspor’da, teknik direktör Ersun Yanal’ın yardımsever davranışı camiada büyük takdir topladı. 

Yanal’ın, teknik ekibinde yer alan antrenör Ramazan Karatepe’nin yakalandığı hastalıktan kurtulmasında çok önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı. 

İstanbul’da uzun süren tedavisinin ardından normale dönen Ramazan Hoca’nın, özel sigortasında yer almayan bir madde
başına bela oldu ve özel hastane Karatepe’ye 300 bin TL’nin üzerinde bir rakam çıkardı. Tam hastalıktan kurtulmuşken karşısına çıkan yüklü fatura, Karatepe’nin uykularını kaçırmaya başladı. Bu haber Ersun Yanal’ın kulağına gitti.

‘DUALARIM ERSUN HOCAYLA’
Tecrübeli teknik adam, adeta bunalıma giren Ramazan Hoca’ya haber göndererek, “O, hastalıktan kurtulmuş. Para hiç önemli değil. Merak etmesin, tüm hastane masraflarını ben karşılayacağım” diyerek 300 bin TL’nin üzerindeki rakamı ödedi ve Karatepe’yi yeniden hayata bağladı. 

Yanal’ın teknik ekibinde mutlu bir şekilde görevini devam ettiren Ramazan Kartepe, bu büyük jest karşısında, “Ersun Hocama duacıyım. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: HABERTÜRK