Yanal’ın arkasında sadece başkan Muharrem Usta kaldı. Gerek mevcut yöneticiler gerekse de camia ve taraftar Yanal’a güvenmiyor.

YANLIŞTA ISRAR EDİYOR

Lig’de son 5 maçtır inanılmaz bir düşüş yaşayan Trabzonspor’da fatura Ersun Yanal’a kesildi. Oyuncularla gereksiz polemiklere giren ve çalışma temposunu düşüren Yanal iyi giden takımı bozdu.  Sezon öncesi yapılan hatalı transferlerle Trabzonspor kulübünü ciddi anlamda zarara uğradan Yanal’ın son maçlardaki anlamsız takıntıları 50. yıl için yeni bir ismi gündeme getirdi.

GELECEK İÇİN GÜVEN VERMİYOR

Düzelmeye başlayan ve iyi giden takımda yeni oyun planı ve oyuncu tercihleri üzerinde inat eden Yanal’ın bu tutarsız tavrı gelecek adına umut vermedi. Yanal, N’doye’den yeni 10 numara yapmaya kalkınca iyi giden takımı birbirine karıştırdı. Bu yetmedi maç sonrası izinleri uzun tutarak takımı fiziksek olarak erozyona uğrattı.  7 haftalık müthiş çıkış yeni stadın takıma kazandırdığı motivasyona bağlandı.

EN UYGUNU SAFFET SUSİÇ

Camiada ve yönetimde Ersun Yanal ile 50 yıl projesinin başarı getirmeyeceği düşüncesi ön plana çıkmaya başladı. Başkan Muharrem Usta dışında Yanal’a güvenen yok. Mevcut yöneticiler ve camianın önemli isimleri devre arasında Alanyaspor’a gelen ve takımı Lig’de tutan tecrübeli ve mütevazi Bosnalı Saffet Susiç’in gündeme alınması gerektiğini savunuyor.