Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal, yönetiminde yapılan çalışmada Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular yenilenme, diğer oyuncular ise ısınmanın ardından taktik çalışmaSI gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazanma başırası gösteren Trabzonspor’da gözler, Ziraat Türkiye Kupası’nda perşembe günü Keçiörengücü ile oynanacak olan maça çevrildi. Yoğun bir maç trafiğinden geçen Karadeniz ekibinde, teknik direktör Ersun Yanal rotasyona gidecek. Başarılı teknik adamın Cardozo, Bosingwa, Mehmet Ekici, kaleci Fatih Öztürk, Yusuf Erdoğan, Belkalem ve Medjani gibi isimleri dinlendirmesi bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Keçirörengücü karşısında rotasyona gideceklerini belirterek, "Bütün oyuncuları oynatmak adına, kupa maçında ufak bir rotasyon olacak. Daha oynatmadığımız oyuncular var. Çünkü ondan sonra Beşiktaş ve Legia Warszawa maçlarını oynayacağız. Sonra da çok güçlü rakiplerle ligde devam edeceğiz. Dayanıklılığı ve mücadele gücü yüksek, koşup mücadele etmekten zevk ve keyif alan bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Bunu daha iyi formatta oynayabileceklerini, daha disiplinli, daha uzun süre kaliteli oynayabileceklerini düşünüyorum. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız ve bunun psikolojik ortamdan kaynaklandığını düşünüyorum" dedi.

MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ

Trabzonspor'un kupada karşılaşacağı Keçiören maçının saati değişti. Bordo-Mavililerin 4 Aralık Perşembe günü Ankara'da oynayacağı maçın, 19:00 olan saati 45 dakika sonraya alındı. Son yapılan açıklamaya göre mücadelenin 19:45'de yapılacağı açıklandı. 

Konuyla ilgili Trabzonspor'dan şu açıklama yapıldı: 

Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Keçiörengücü maçının saati değişti. Buna göre daha önce 19.00 olarak açıklanan maçın saati 19.45 olarak değiştirildi.