Teknik Direktör Ersun Yanal, Legia Varşova maçı öncesi oyuncuları toparlamak için motivasyon toplantılarına ağırlık verirken; Beşiktaş maçındaki performansları eleştirilen Bosingwa, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan'la da özel görüşme yapacak.  
 
Ligin ilk yarısında kalan 4 maçı da kazanmak isteyen bordo-mavililer, ilk yarıyı da zirveden kopmadan bitirmenin hesaplarını yapıyor.
 
Ersun Yanal'ın, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadroya katmayı düşündüğü mevkiiler için çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü öğrenildi. 
 
Onur'un sakatlığının ardından kaleye geçen Fatih Öztürk'ün performansı eleştirilirken, Yanal'ın kale için bir arayışta olmadığı ve yoluna Fatih'le devam edeceği belirtildi.
 
Perşembe akşamı Polonya deplasmanında Legia Varşova ile liderlik maçına çıkacak olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak Türkiye'ye lider dönmek ve ülke puanına katkıda bulunma hedefinde olacak. 
 
Bordo mavililer ekipte UEFA listesinde bulunmayan Mustafa Akbaş, Serdar Gürler ve Özer Hurmacı'nın yanı sıra cezalı olan Medjani, Legia Varşova maçında forma giyemeyecek.
Editör: TE Bilişim