Trabzonspor’un hocası, yeni stada taşınacakları 7. haftayı işaret etti ve ekledi: “Taraftarımızla buluşacağımız haftaya kadar 4’te 4 yaparsak bizi yeni evimizde müthiş bir atmosfer karşılayacaktır. Bunun için iyi futbolumuzu skora da yansıtıp Akyazı’ya zirvede ayak basalım”

Trabzonspor’da bu sezonun anlamı çok başka. Karadeniz ekibi hem 50. yılını kutluyor hem de tarihlerin yazıldığı Avni Aker’e veda edip Akyazı’ya taşınacak olmanın heyecanını yaşıyor. Süper Lig’in 7. haftasında, Akhisar Belediyespor maçıyla birlikte yeni stadına kavuşacak olan Bordo-Mavililer’de futbol takımı ve teknik heyet de Akyazı’nın atmosferini merakla beklerken, Ersun Yanal, öğrencilerini stadın açılacağı Akhisar maçını işaret ederek motive ediyor. Osmanlı ile başlayan ve Alanya-Konya-Karabük ile devam edecek olan seriden kayıpsız ayrılmaları halinde Akyazı’da ‘şampiyon’ gibi karşılanacaklarını anlatan Karadeniz ekibinin hocasının, “Taraftarlarımızla buluşacağımız haftaya kadar kazanarak gidersek bizi müthiş bir atmosfer karşılayacaktır. O atmosferi de koruyacağımızdan eminim. Bunun için iyi futbolumuzu skora da yansıtıp Akyazı’ya zirvede ayak basalım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

En çok ‘61’i merak ediyorlar

Kasımpaşa maçını geçen sezondan sarkan ceza sebebiyle seyircisiz oynayan Trabzonspor’da özellikle yeni transferlerin en çok merak ettiği şey ise 61. dakika gösterisi! Sosyal medyada bu şovu takip eden yabancı oyuncuların, o anları canlı canlı yaşamak için sabırsızlandığı biliniyor. Son olarak İbanez, katıldığı ‘61cell’ organizasyonunda, “Herkesin sırtında 61 numaralı forma ama farklı isimler gördüm. 61’i başka birçok yerde de gördüm. Uzun süre anlam veremedim ama sonra anlattılar, şaşırdım. Sahada yaşamak keyifli olacak” demişti.