Bu sezon başında transfere büyük paralar harcayan Trabzonspor’da, Ersun Yanal artık ince eleyip sık dokuyor... Takımın fazla transferlerle kimyasını bozmak istemeyen deneyimli çalıştırıcı, listesine aldığı yıldızları çıplak gözle
izleyerek son kararını veriyor. 

Kızılyıldız’ın 20 yaşındaki futbolcusu Mahailo Ristic’i daha önceden gözleme alan başarılı teknik adam, kurmaylarıyla birlikte gittiği Avrupa turunda, adayları tekrar test etti. Hem sol bekte hem de orta sahanın ortasında oynayabilen 1995 doğumlu futbolcu için girişimlerin yakın zamanda başlayacağı ileri sürülüyor.

Sol bekte sıkıntı var

Ersun hocanın bu sezon sol bekte istikrarsızlıktan dolayı başı çok ağrıdı. İshak Doğan, Musa Nizam, Yusuf Erdoğan, Kevin Constant ve Mustafa Akbaş gibi futboluları bu mevkide tek tek deneyen Yanal’ın sol kanada futbolcu istediği zaten kamuoyu tarafından biliniyor. 

20 yaşındaki futbolcunun da çok yönlü olmasının, tecrübeli çalıştırıcının iştahını kabarttığı konuşuluyor. Öte yandan Bosna Hersek asıllı Sırp oyuncunun piyasa değeri ise 700 bin Euro dolaylarında.