Hayrettin Hacısalihoğlu, Sadri Şener'in istifa kararı almasını " geçte olsa doğru bir karar " şeklinde yorumlarken, HaberTS.com'a yeni başkan adaylarını tedirgin eden açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu, " Trabzonspor'da ekonomik konular hakikatten çok kötü. Mali kongrede açıklanmayan ve anlatılmayan bir yığın konu var. Uzun vadeli düşünen en az 5 yıl planlama yapan bir yönetim göreve talip olursa kulüpte işler belki rayına oturur. " dedi.

Asbaşkanlık yaptığı döneminde 1461 Trabzon'u hayata geçiren ve yaptığı bir çok proje ile Trabzonspor'a katkı sağlayan Hayrettin Hacısalihoğlu'na "yeniden bir yönetimde yer alıp almayacağını" sorduğumuzda, " ben o defteri kapattım, kimler aday olacak bilemiyorum ama birçok aday çıkacaktır. Yalnız kulübün ekonomik durumu tahmin edilenden ve bilinenden çok ama çok kötü. Bunları öğrenince bana hak verecekler. Muhalefet yapmadığımı, kulüp için telaşlandığımı anlayacaklar ama iş işten geçecek." şeklinde cevapladı.

Taraftarın yoğun şekilde Trabzonspor'a başkan adayı olması için baskı yaptığı Şenol Güneş'e, yakınlığı ile bilinen Hayrettin Hacısalihoğlu 'na bu durumu sorduğumuzda, " böyle birşey şu anda düşündüğünü ve kabul edeceğini zannetmem. Onu bu işe ikna etmekte hainlik olur." şeklinde cevap verdi.


HaberTS.com / Ali Çil
Editör: TE Bilişim