Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Mehmet Ali Aydınlar, Beyaz TV'ye konuştu. Demirören dönemiyle ilgili yorum yapmaktan kaçınan Aydınlar, kulüplerin başarılı olduğunu ve bu başarıların devam etmesi gerektiğini belirtti. Aydınlar ayrıca futbolun hep içinde olacağını ve hangi pozisyonda olacağına dair 'göreceksiniz' diyerek ilerleyen dönemler için işarette bulundu.

İşte Aydınlar'ın sözleri:

"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"
"Kendi işlerime bakıyorum, çok yoğun çalışıyorum. Bu nedenle ortada değilim. Kimseye kırgınlığım yok. Ben Yıldırım Demirören'in yönetimiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Türkiye'de takımlar iyi gidiyor. Tesadüfen 5 senede bir çeyrek final ve yarı finalde yer almamalı, sürekli olmalı. İnşallah bu böyle devam eder.

"YAPTIĞIM TEK YANLIŞ FENERBAHÇE'Yİ KORUMAKTI"
"Benim hiçbir düşüncemde değişiklik yok. Yaptığım tek yanlış Fenerbahçe'yi korumaktı. Kendimi onlar için feda ettim diyebilirim. Fenerbahçe'deki geleceklerinde beni tehdit olarak görenler, beni kongrede bunu fırsat bilerek kötü gösterme yolunu seçtiler. Güneş balçıkla sıvanmaz. Fenerbahçe'de geleceği olanlar ve Fenerbahçe'yi yönetenler kendi mevkileri açısından beni tehdit olarak görüyor olabilirler."

"KONUŞURSAM EĞER..."
"Birisinin 45 milyon Euro ödemesi gerekiyor. Bu konulara girmeye gerek yok. Çünkü konuşursam birilerinin 45 milyon Euro ödemesi gerekebilir. Aziz Yıldırım'la görüşmüyorum. Kongre ortamı yok, başkanlık konusunu görüşmeye yer yok. Kulübün benden talebi olursa bunu değerlendiririm. Takım iyi gidiyor, inşallah şampiyon olacaklar."

"UEFA'NIN CEZASI AĞIR"
"Bence seyircisiz oynana maçta dışarıdan gelen bir meşale sonucu ceza verilmesi uygun değil. Bu kararı verenlerin peşin hükümlü oldukları aklıma geliyor. Ben burada Fenerbahçe'nin ve yönetimin kabahatinin olduğunu düşünmüyorum. Verilen kararı ağır buluyorum."

"Bundan sonra ben sürekli sporun içerisinde olacağım. Nerede olacağımı göreceksiniz."

Editör: TE Bilişim