Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Özköylü, sözlerine 1. Lig değerlendirmesiyle başladı.

Osman Özköylü, "Rizespor, büyük bir olasılıkla Süper Lig'e çıkan ilk takım olacak. Ardından Ümraniyespor ve Ankaragücü 'nün çekişmesi var. Boluspor'un da büyük bir şansı var. Ben en şanslı olarak Rizespor'la birlikte Ümraniye ve Ankaragücü'nü düşünüyorum. Samsunspor maçında kazanan çok büyük avantaj yakalayacak. Avantajlı görünen Samsunspor çünkü; kendi sahasında çok başka oynuyor" dedi.

Abdülkadir ve Sosa sözleri!
Trabzonspor'daki son durumu değerlendiren Özköylü, "Trabzonspor'da ne yönetim ne de oyuncu istikrarı sağlanabiliyor. Yapılan harcamalar sonucunda oyunculardan beklenen performansın gelmemesi yönetimi zora sokuyor. Artık radikal adım atacaklarını düşünüyorum. Taraftarın beğenisi kazanacak bir takım yarattılar ama takım oyunu anlamında bekleneni verememiş bir kadroları var.  Sosa Beşiktaş'taki performansından çok uzakta. Osmanlı maçındaki görüntüsünden hiç memnun olmadım. Yusuf, yeni yeni büyük takım oyuncusu olma yolunda ilerliyor ama bu aralar düşüşte.  Abdülkadir'den beklentiler çok yüksek. Bunun altında ezildiğini düşünüyorum.  Trabzonspor'un savunması takımın en zayıf bölgesi" ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Avrupa'ya gitsinler!
Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömer'e ayrı parantez açan deneyimli çalıştırıcı, "Ben isterim ki iki oyuncu da Avrupa'ya çıksınlar. Burada kaldıkları sürece en ufak hatalarında çok büyük tepkiler alacaklar. Çağlar gibi Cengiz gibi yurt dışına gitsinler. Ülke futbolu adına bu Milli takıma da yansıyacak. Eksiklikleri var. Kesinlikle Türkiye'de kalmayı düşünmesinler. Kariyerleri adına büyük şans yakalayabilirler" şeklinde konuştu. (ajansspor)