Trabzonspor eski yöneticisi Mehmet İrfan Coşkun, Uğur Meleke'nin Aziz Yıldırım ve Emre Belözoğlu hakkında söylemlerinden sonra görevine son verilmesine sessiz kalmadı.

Çok yüksek ücretlerle çalışan ve Trabzonspor'a karşı çok ağır ifadeler kullanan Hakan Ünsal ve Sergen Yalçın gibi isimlerin çalışmaya devam ettiği TRT Televizyonu, doğruları söyleyen ve Trabzonspor taraftarının büyük beğenisini toplayan Uğur Meleke'nin sesini kesti.

Trabzonsporlu vatandaşların da verdiği vergiler ile ayakta duran bir kanalda doğruları söylediği için görevine son verilen Uğur Meleke hakkında konuşan Mehmet İrfan Coşkun,"bugün Uğur Meleke'nin gidişine sessiz kalırsak, yarın kimsenin doğruları konuşmasını bekleyemeyiz. Trabzonspor camiası büyük bir camiadır. Yeri geldiğinde adaletsizliğe karşı diğer camialarla birlikte yürütülecek ortak harekete liderlik yapabilir. Bunu gösterme fırsatımız şuan varken, Uğur Meleke'ye sahip çıkmalı ve bu adaletsizliğe sessiz kalmamalıyız. Doğruları, devletimizin televizyonunda izlemek isteyen çok sayıda diğer takım taraftarları da var. Bu ülkede sadece Fenerbahçe'nin olmadığını göstermek için ortak hareketle beraber büyüklüğümüzü gösterme zamanıdır. " şeklinde konuştu.

UĞUR MELEKE'NİN İŞİNE SON VERİLMEDEN SÖYLEDİĞİ SÖZLER;