Trabzonspor ile Eskişehirspor, Eskişehir Atatürk Stadında karşı karşıya geliyor. Maç öncesinde  yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İlk etapta maçla ilgili konuşan Kaptan Tolga Zengin, “Baktığınız zaman bir Sivasspor maçında son dakikada attığımız golden dolayı daha mutlu girdik bu haftaya. Şuan puan itibarı ile sıkıntılı günler geçiyoruz. Bu maç önemli bir maç. Bu maçtan sonra 4 hafta kalıyor. Trabzonspor her maça 3 puan için çıkar. Çıkacağız inşallah puanımızı alacağız.

İyi bir takım. Rakibin büyüğü küçüğü yok. Çıkıyorum 11’e 11 maç yapıyorsun. Görüyorsunuz her takım her takımı yenebiliyor. Bu yürek işi” dedi. 

2 yıl önce 22 Nisan Günü Kalp Krizi geçirerek hayatını kaybeden Mustafa Çelik’i de yayında anan Kaptan Tolga, şikecilere de göndermede bulunarak, “2 sene önce bugün 2 nisan günü vefat eden Mustafa abimiz. Ailesine tekrardan sabır diliyoruz. Yalnız burada önemli olan şu. Mustafa abimiz huzur içinde yatıyorlardır. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?” diye konuştu.

Hafta içinde çıkan transfer haberlerine de yanıt veren Kaptan Tolga, “Trabzonspor’un kaptanıyım. Trabzonspor’un oyuncusuyum. Benim dışımda gelişen olaylar. Ben ne olursa olsun Trabzonsporluyum. Ama her şey den önemli olan şuan takımın başarısı. Sene sonu benim başka düşüncem yok. Ben şuan buradayım. Beni nasıl biliyorlarsa ben öyleyim” dedi.
Editör: TE Bilişim