Yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle uzun süre resmi müsabakalarda oynayamayan fakat pes etmeden 2 yıl boyunca idmanlarını sürdüren Barış Memiş, Fenerbahçe karşısında oynadığı futbol ile taraftardan alkış aldı.

ÇOK RAHAT ADAM GEÇİYOR

17 Yaşında oynadığı futbol ile Yattara'nın veliahtı olarak gösterilen fakat yaşadığı şanssızlık nedeniyle Trabzonspor'dan ayrılmak zorunda kalan Barış Memiş, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 57 Dakika boyunca istekli bir futbol sergileyen Trabzonlu futbolcu, attığı çalımlar ile "Barış geri döndü" mesajını verdi.

Barış Memiş maç sonunda, " öncelikle buraya gelen taraftara teşekkür etmek istiyorum. Çok soğuktu. Onlar bizi desteklemek için geldiler. Biz maçı kazanıp onlara armağan etmek istiyorduk. Bizi desteklemeye inşallah devam ederler. Biz haddimizi bilerek oynadık. Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi düündük. 70 dakikaya kadar oyunu başa baş götürdük. Yusuf'un girdiği pozisyonu gol olsaydı Fenerbahçe burdan eli boş gidecekti. Ama olsun bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnsanlar bizi alkışlayarak gönderdi. Çok iyi bir takımız. Başarılı olmak istiyoruz. Burdan bütün arkadalarımın eline ayağına sağlık. Herkese teşekkür ediyorum. Şansızlık olmadı." Şeklnide konuştu.