Maçın ardından konuşan Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, “Maçı yorumlamadan önce maç yorumlarını yapan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Futbolu yorumlayanlar, önce doğru bilgi aktarmak zorunda. Ben şimdi Adanaspor’a 95 yılından beri hizmet veriyorum. 78 yılından beri bu takımın içindeyim.  

Çıkıp densiz birinin Eyüp hocanın yaptırım gücü yok demesinin anlamı neydi. Kadro anlamında konuşmasını, yaptırım geniş kelime. Kadro anlamındaysa ona mesaj yollayayım. Bugüne kadar çıktığım bütün maçlarda ben ve ekibimle yaptım kadroyu.  Bir tek Bursaspor maçı haricinde...  

Gençleri insan kazanmak kolay değil.. Hayrullah Mert Akyüz ile linç kampanyası başlatılmıştı. Tanımıyorsa konuşmayacak” dedi.  

APTAL - GERİZEKALI 

Maçla ilgili konuşmasına devam eden Arın, “Maçı nasıl konuşalım. Skor 4-1 Trabzonspor’un galibiyiten kesinlikle gölge vurmak istemiyorum. Biz Adanaspor olarak sezon başından beri mutlaka hata yapıyoruz ama hakemlerin hatası inanın bizim takımın her şeyini bozuyor. Kimyasını bozuyor. Verilmeyen penaltılarımız, ofsayttan yenilen goller, mahkemelik olacak yumruklar, hakemlere de çok kızmak istemiyorum. Ama insanın gördüğünü çalamayacak kadar aptal olur mu? Veya gördüğünü yanlış çalacak kadar geri zekalı olur mu? Özgür Yankaya bence soyadı gibi yancı bir maç yönetti. İkinci devre verilen penaltıdan sonra kaçırdığımız golden sonra puan alabilirdik. O kadar laf söylememe rağmen beni de atamıyorsa onun basiretsizliği.. Biz anlımızın akıyla 2-1’e kadar müthiş mücadele verdik” dedi.