Beşiktaş'ın en çok ziyaret edilen taraftar sitelerinden karakartal.com Trabzonspor'un başarılı kaptanı Tolga Zengin'i istediklerini bir kez daha yaptıkları haberle ortaya koydu.

Trabzonspor yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken bu tür haberlerin takımların henüz masaya oturmadan futbolcuları etkilemeye çalıştıkları gerçeği ortay açıkıyor. Ancak gerek Beşiktaş yönetmimi gerekse de siyah beyazlı taraftarlar Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin'i takımlarında görmek istiyor.

TRABZON TARAFI SICAK BAKMIYOR
Bordo mavili ekip ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan kaleci için Trabzonspor yönetiminin oyuncuyu İstanbul kulüplerine göndermeye sıcak bakmadığı biliniyor. Ancak Trabzon yerel basınında çıkan ifadelerde Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak gibi iki iyi eldivene sahip olan Trabzonspor'un bu iki isimden biri ile yolları ayıracağı iddia edilirken Tolga Zengin ile Beşiktaş'ın ve Stuttgart'ın ilgilendiği de gündemde kendisine yer bulmaya devam ediyor.

'7.5 MİLYON EURO AMA...'
Sözleşmesinde serbest kalma maddesi 7.5 Milyon Euro olan oyuncu için yaz aylarında kritik bir pazarlık süreci yaşanacak. Beşiktaş'ın maddi anlamda yaşadığı sıkıntılar sebebiyle böyle bir maliyeti karşılaması mümkün gözükmezken son yıllarda ilişkilerin iyi olduğu Trabzonspor ile Beşiktaş yönetiminin sıkı bir pazarlığa girmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim