Eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, HaberTS ve HaberULA’ya özel, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu taraftarlar ile adeta dalga geçercesine açıklamalar yapan AKP  İstanbul 1. Sıra Milletvekili Adayı Faik Işık’ın açıklamalarının arkasında yatan gerçeği açıklayan Koray Aydın, tepkisini de sert şekilde dile getirdi.

YALAKALIKTA SINIR TANIMIYOR

Koray Aydın, “Şuanda Türkiye’de siyaset yapmak ve hakim unsurların gücünden faydalanmak isteyen herkes sahibinin sesi rolüne soyunuyor. Anlaşılıyor ki bu arkadaş da sahibinin sesi olmak için yalakalıkta sınır tanımayan bir tavır içerisine girmiş.” Dedi.

CUMHURBAŞKANININ AİLE DOSTU

Faik Işık hakkında flaş bir gerçeği yeniden gündeme getiren Koray Aydın, “Gücü kuvveti şuandaki cumhurbaşkanından aldığı için de pervasızca konuşabiliyor. Bütün Trabzonsporlular olarak bize hakaret edecek gücü ve kudreti kendisinde görebiliyor. Çünkü bu şahıs, eskiden Cumhurbaşkanımızın avukatlığını yapmış, daha sonrasında da Aziz Yıldırım’ın avukatlığını yapmış bir kişi. Belli ki, sayın Cumhurbaşkanımız ile de aile bağı içerisinde güçlü ilişkileri var. Faik Işık, TÜBİTAK’ın “montaj değil, gerçek” dediği 17,20,25 Aralık tapelerinde, oğul Bilal Erdoğan’ın evdeki paraları sıfırlarken “Faik abiye de 2 göndereyim mi?” dediği kişi. Yani ailenin namahremin de içerisinde olan kişi.  Aslında bu zihniyetin iyi bilinmesi, iyi anlanması lazım.” Şeklinde konuştu.

MUHTARLAR ZİRVESİNDE ERDOĞAN’DAN SKANDAL SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarları köşke çağırdığında yaşanan bir olayı da anlatan Koray Aydın, ”şunu da ifade edeceğim. Geçenlerde Cumhurbaşkanlığı köşküne Trabzonlu muhtarlar da gitti. Yemekten sonra fotoğraf çekilmesi sırasında, ”bize her yer Trabzon” diyen bir muhtarımıza, sayın Cumhurbaşkanımız da, ”ya benim torun da var. Oda “bize her Trabzon” diye söylüyor, bağırıyor. Bende ona, “bize her yer Trabzon’u bize her yer terör diye değiştireceksiniz, böyle giderse” diye ona söylüyorum.” Diyor. Yani içinde, kafasının arka planında olan, spontane konuştuğu, gerçek niyetini ortaya koyan,  Trabzonlulara adeta “teröristsiniz” diyen bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Bu orada bulunan bütün muhtarlarımızın önünde gerçekleşmiş bir söz. Hepsi şoke olmuş ve büyük şaşkınlık içerisinde girmiş.” Dedi.

HARAM PARALARIN GÜCÜYLE KONUŞUYOR

Trabzonsporlu taraftarlar ile adeta dalga geçen Faik Işık hakkında ağır ifadeler kullanmaktan kaçınmayan Koray Aydın, “Faik Işık gücü buradan alıyor. Kuvveti buradan alıyor. Dolayısıyla AKP milletvekilliği adı altında şaklabanlık yapan bu kişileri, Trabzonlular olarak iyi bilmeli, iyi tanımalı ve deşifre etmeliyiz. Bunlara hayat alanlarını da daraltmalıyız. Bunların konuşmalarını, yaptıklarını, kazandıkları haram paraları da deşifre ederek, bunların kazandıklarıyla da bu sözü söylemek cesaretini gösterdiklerini de kamuoyuna aktarmalıyız.”  Dedi.

Faik Işık’ın yaptığı skandal açıklamaları,” Cenab-ı Hakkın sillesi “ olarak yorumlayan Koray Aydın sözlerini şu şekilde noktaladı;

“Yani bunun servetini araştırın, İstanbul’un sayılı zenginlerinden biri çıkacaktır. Avukat olduğuna bakmayın. Yani bunlar servetlerine servet katmış, bir eli yağda bir eli balda,  AKP’ye oy veren samimi insanların, inançlı insanların duygularını istismar eden, o duygular üzerinde büyük bir haram imparatorluğu kurmuş insanlar. Bunların artık deşifre edilip, Türk toplumu tarafından bilinmesi lazım. Cenab-ı  Allah onları böyle konuşturarak, daha yakından tanınmalarına, toplum tarafından da bilinmelerine imkan veriyor diye düşünüyorum. Yani ben bu işi bir yerde Cenab-ı Hakkın onlara sillesi ve şamarı olarak görüyorum.”

Haber: Ali Çil