Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE YANAL'IN SÖZLERİ...

"Yüksek tempo oynayabilecek oyuncular ile çalışıyoruz. Onları arzusu iyi olduğunda yüksek mücadele ortaya çıkabiliyor. Tabii bunu biraz daha dengelemek, oyununu içinde bir formata oturtmak ve belli bir disiplinle oynatmak gerektiğine inanıyorum. İkinci yarı böyle olmadı. O zaman dağınık bir takım ortaya çıkıyor ve koşmanın anlamı kalmıyor. Bunu oturtunca, oyunun her dakikasını yüksek mücadele temposu ile oynayabilecek bir takım oluruz. "

"YAPILAN YATIRIMIN KARŞILIĞINI..."

"Önde topla ne kadar koştuğumuzun önemi büyük. 2. yarı bazı bölümlerde, tempoyu tabelaya yansıtacak sistemi tutturmak lazım. Trabzonspor'un yaptığı yatırımın karşılığını alabileceği sinyalleri bizi mutlu ediyor. Skor güzel."

"DAHA İYİ OYNAYABİLECEKLERİ MESAJI..."

"Bu takım koşuyor, mücadele ediyor, ama dengeli bir şekilde uzun süre oynayabilecek bir takımdan bahsediyorum. Mücadele gücü takdir edilir. Oyuncuları kutluyorum, en azından koşu kalitesini ortaya koydukları için. Ama daha iyi oynayabileceklerinin de mesajını kendi içimizde vermemiz gerekiyor"
Editör: TE Bilişim