Ligde ilk 10 haftada 11 puan topladıklarını hatırlatan Gençağa Meriç gelecek haftalar için umutlu konuştu. Uyum sürecini yavaş yavaş geride bıraktıklarını ve takım olma yolunda önemli yol aldıklarını belirten Gençağa Meriç, "Lige milli maç için verilen arada iyi hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız planladığımız şekilde devam ediyor. Teknik heyette çok memnun. Bundan sonra daha farklı Trabzonspor izleyeceğiz" diye konuştu.

"ARTIK MALİ SORUN OLMAMALI"

Mali konuların Trabzonspor için artık sorun olmayacağını ifade eden Gençağa Meriç, bu konuda şunları söyledoi;

"Kombine, loca ve forma gelirlerinin yanı sıra yeni sponsorluklarla da gelirlerimizi artıracağız. Artık Trabzonspor’un önünde mali konular sorun olmamalı. Bunun için de özellikle kombine ve forma satışlarında yılbaşına kadar hedeflerimize ulaşmamız gerekiyor. Daha iyi bir Trabzonspor için çalışıyoruz. Taraftarlarımıza önemli görev düşüyor. Kombinelere de ilgi göstermeleri lazım. Tabiki takımda daha iyi olacak. Taraftar desteğine ihtiyacımız var."

İSİM HAKKI SPONSORLUĞU RESMİ AÇILIŞTA

Trabzonspor’un önemli gelir beklediği Akyazı Stadı’nın isim hakkı sponsorluğunun stadın resmi açılışında açıklanacağı öğrenildi. Bir süredir bu konuda çalışmalarını yürüten bordo mavili yönetimin, 18 Aralık’ta yapılması planlanan stadın resmi açılışıyla birlikte isim hakkı sponsorunu da burada açıklayacağı kaydedildi.

GENÇLER İÇİN BEKLENECEK

Trabzonspor’da Spor Toto Süper Lig’in ilk 10 haftasında forma şansı bulamayan genç oyuncular için teknik direktör Ersun Yanal’ın aceleci davranmayacağı bildirildi. Özellikle Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gibi isimlere kadroda şans verilmemesi zaman zaman camiada tepkilere neden olurken Ersun Yanal’ın ise bu konuda aceleci davranmadığı, en doğru zamanda genç isimlere şans tanıyarak onları takıma kazandırmayı hedeflediği ifade edildi.
Editör: TE Bilişim