Özak şunları söyledi; “Biz biraz dertliyiz, Trabzonsporlu olunca dertli oluyorsunuz. Onun başarıları sizi mutlu ediyor ama başarısızlıkları uyku kaçırıyor. Maalesef akıl tutulması yaşıyor, varlık içinde yokluk çekiyoruz. Metrekaresine en fazla futbolcu düşen şehir Trabzon ama Trabzonsporumuz Trabzonlu oyunculardan yoksun sahaya çıkıyor. Trabzonspor geliri arttıkça borcu artan bir kulüp olmuş. Bunu en acı şekilde söylüyorum, Trabzonspor’dan en mutlu olanlar menajerler ve bankalar. 

“Trabzonspor’un kurtarıcıya ihtiyacı yok”

Kollektif bir şuur yok, banane anlayışı var. 30’lu, 40’lı yaş gruplarından Trabzonspor ile yatıp kalkan insanlar yetiştiremedik. Trabzonspor’un kurtarıcıya ihtiyacı yok. Trabzonspor’un ona aşık, doğru yolda ilerleyen, tecrübesi arttıkça yanlış yapmayan ve yaptırmayan insanlara, bunu yazan bir medyaya ve bu şuura erişmiş bir genel kurula ihtiyacı var. İnanılmaz borçlanan bir kulübümüz var. Altyapıya gelen, altın kolyeye destek veren hocalarımız var. Altyapımız yeniden organize ediliyor. İnşallah buna göstermelik bakılmaz, Trabzonspor’umuzun yaptığı yanlışlar tekrarlanmaz. Milli takımlarda büyük başarıyı bizim hocalarımız gösteriyor.

“Doğruları yazalım ve konuşalım”

Çok iyi yöneticilerimiz olduğunu söylüyoruz ama bakıyoruz ki Trabzonspor bankalara teslim oluyor. Buraya gelen gençlerin idolü olması lazım. Eğer Zeki Yavru buradan giderken beddua edebiliyorsa, Mustafa kardeşimiz buradan gidebiliyorsa, Yusuf Erdoğan pazarlık konusu olabiliyor ve biz 5 milyon Euro’ya dışardan oyuncu alıp 1 yıl sonra sıfır liraya dışarıya veriyorsak bunların bir hedefi olmalı. Medya doğruları yazsın. Doğruları konuşalım ve söyleyelim. Zamanında Mehmet Tan bizi duman ederdi, şimdi Mehmet Tan’lara ihtiyacımız var. Genel Kurul dikkatli olmalı. Buradaki 6 yaşındaki çocuğun hedefi Trabzonspor’da oynamak değilse burada suçu kendimizde aramalıyız.” (taka)

Editör: TE Bilişim