Spor Bakanı olduğu dönemde resmiyet kazanan şike sonrası gereken yapılmazken sessiz kalan, şike yasası değişirken de Trabzon’un seçtiği vekillerden sadece Koray Aydın tepki gösterirken, Trabzonsporlu oluşuyla adından söz ettiren Faruk Özak’ın “red” oyu vermemesi taraftarın büyük tepkisini çekmişti.

Sadri Şener’e verdiği destek ile de dikkat çeken Faruk Özak, o dönemde gerçekleşen transferlerden oluşturulan yönetime kadar Trabzonspor’da en yetkili isim olduğu biliniyor. Şener’in transfer hatalarında ve Yıldırım Demirören’i desteklemesinde sesini çıkartmayan Özak’ın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı kullandığı ağır ifadeler taraftarı adeta çıldırttı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sadri Şener’in TFF Başkanı olarak Yıldırım Demirören’i desteklediği dönemde kendisine tepki gösteren Trabzonspor’un ileri gelenlerine, ”ben ne yapayım, bu karar benim değil onun” şeklinde cevap verdiği, Yıldırım Demirören'i destekleme kararını veren kişinin de Faruk Özak olduğu öğrenilirken, dönemin yöneticileri tarafından da doğrulandı.

OY VERENLERE DE TEPKİ GÖSTERDİ

Sadri Şener’in yanlış transfer politikasına ve kulübün borçlandırılmasına sessiz kalan Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı hakkında,” Bu adama nasıl oy vermişler hala anlamış değilim. Allah onları ne yapsın? Ne diyeyim! “ Şeklinde konuştu.

Trabzonsporlu taraftarların sosyal medyada en çok tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Faruk Özak'ın son açıklamalarından sonra binlerce taraftar Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sahip çıktı.

Editör: TE Bilişim