Özak, kötü gidişatın ortaya çıkardığı krizde yönetimin sağlıklı kararlar alamayacağından hareketle sıkıntılı konuların çözümü için devreye girdi. Orduspor maçından alınan galibiyetle iş dünyasından 1 milyonluk prim toplayıp kulübe gelir sağlayan Özak yönetimi ve takımı motive etmek için var gücüyle çalışıor.

ÖZAK KAFKAS GÖRÜŞMESİ

Faruk Özak kupa maçı öncesi Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile bir araya geldi takımdaki futbolcuların durumunu değerlendirdi. Özak’ın Kafkas’tan gelecek yıl ile ilgili olarak planlarını da aldığı öğrenildi. Özak’ın Kafkas ile yaptığı görüşmeye As Başkan Nevzat Şakar da katıldı.

ŞAKAR İLE İDARİ GÖRÜŞME

Bu arada Faruk Özak’ın As Başkan Nevzat Şakar ile de baş başa bir görüşme yaptığı ve mali rapor aldığı da öğrenildi. Özak kendisine iletilen acil futbolcu ödemeleri içinde önemli miktarda mali yardımı Trabzonspor’a sağladı. Özak’ın Şakar ile 26 Mayıs genel kurulunu da görüştüğü öğrenildi.

Bu arada Özak’ın futbolcular ile toplantı yapıp onlarla görüşmesi yönünde yönetimden gelen talebe ise sıcak bakmadığı öğrenildi…

Editör: TE Bilişim