3-3 biten Bursa maçının 2. yarısını sakat sakat tamamlayan Fatih Öztürk'ün belinde bir sorun olduğu öğrenildi. Zorlu karşılaşma dönüşünde zaman zaman yürümekte dahi zorlanan Öztürk'ün sakatlığının ciddiyeti ise kontrollerden sonra ortaya çıkacak.

Trabzonspor Teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir döneme giren Trabzonspor, yoğun bir maç trafiği yaşıyor. 5 Ocak'ta deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı maçı iple çeken Karadeniz ekibi, bu maçın ardından dinlenmeye çekilecek. Bu karşılaşmaya kadar ligde ve kupada kayıp yaşamak istemeyen Trabzonspor, devreye moralli girerek ikinci yarıya daha umutlu bakmanın hesaplarını yapıyor. Bordo-mavililer, Manisaspor maçıyla birlikte 34 gün içinde 10. maçına çıkacak. Ortalama 3-4 günde 1 maç oynayan Karadeniz ekibi 5 Ocak'a kadar ise 13 maçını oynamış olacak.

KALECİ FATİH'E TERAPİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor maçında hatalı goller yiyerek eleştiri oklarını üzerine çeken kaleci Fatih Öztürk ile yakında ilgileniyor. Oldukça moralsiz olan kalecisine destek veren Yanal, kaleci antrenörü Altay Nazif Dağdele'den oyuncusu hakkında sürekli bilgi alıyor. Yanal'ın, Manisaspor ile oynanacak olan kupa maçında kaleyi İbrahim Demir'e emanet ederek Fatih Öztürk'ü dinlendirmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim