Fenerbahçeli yöneticilerin Passolig uygulamasına geçmediği için Avni Aker'e giremeyecekleri uyarısına Mahmut Uslu, "Federasyonun bize ayırdığı bölümde maçı izleyeceğiz" dedi.

Passolig uygulşaması dışında kalan Fenerbhaçeli yöneticiler için önceki gün Trabzonspor cephesinden uyarı gelmişti. Bordo - Mavili yönetici Köksal Sadıklar, Passolig konusunda yasalar çerçevesinde hareket ettiklerini belirtip, "Passolig kartı olmayanlar kurallar gereği içeri alınmıyor. Fenerbahçe cephesinden maçı izlemek yönetici veya benzer kişilerin Passolig kartı olması gerekiyor. Konunun bizimle bir ilgisi yok. Yarın veya başka bir gün "Trabzonspor Fenerbahçeli yöneticileri içer almıyor" gibi bir durumla karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Çünkü bu durum bizimle ilgili değil çıkan yasayla ilgili" ifadelerini kaullanmıştı. 

Fenerbahçe cephesinden konu ile ilgili açıklama geldi...

Fenerbhaçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, uygulamaya geçmek gibi bir zorunluluklarının omladığını kaydedip, "Birkaç yönetici Trabzon' agideceğiz ve Futbol Federasyonu'nun bize ayırdığı bölümde maçımızı izleyip, çıkacağız. Bizim stada alınmama gibi bir durumumzu söz konusu olamaz" açıklamasını yaptı.
Editör: TE Bilişim