Fenerbahçe’nin şike yaptığının Yargıtay kararı ile onanmasının ardından gözler TFF’ye çevrilmişken Fenerbahçe camiasından ilginç bir açıklama geldi. Mağdur edebiyatı yapan sarı-lacivertlilerin Asbaşkanı Tahir Perek, “Trabzon beni yıktı. Duyularımı tahrip etti” dedi. 

Trabzonspor’un hakkı olanı savunmasını, “Sportmenliğe sığmaz” cümleleri ile açıklamaya çalışan Perek, bir ilginç açıklama daha yaparak şike olayının konuşmaya değecek bir durum olmadığını ileri sürdü. 

İşte Perek’in o açıklaması: “SarıLacivertli idareci, Trabzonspor camiasının 201011 şampiyonluk kupasının bekletisinin hiç sağlıklı olmadığını dile getirerek "Trabzon bu olayda bana göre ayıp ediyor. Çok fazla ayıp ediyor. Bu sportmenliğe, insanlığa sığmaz. Konuşulmaya, tartışılmaya değecek bir durum değil.Trabzonspor ile ilişkilerimiz mecburen yürür ama gönlüm kırılmış hissediyorum. Ben Karadenizli'yi severim. Ama Trabzonspor beni yıktı. Duygularımı tahrip etti" 

Bu noktada duyguları tahrip olan Perek'e sormak gerek, "Şampiyonluk ellerinden şike yoluyla alınan milyonlarca Trabzonspor taraftarının duyguları  ne olacak?"
Editör: TE Bilişim